ESKÜVŐI FOTÓS AJÁNLATOM

Kiszállási díj 200 Ft/km Balatonszentgyörgytől számítva.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK

KIS ESKÜVŐ KEDVEZMÉNY

Hétköznap a hétfőtől csütörtökig megtartott, kis családi esküvők esetében 25% kedvezményt biztosítunk a fenti ajánlatokból.

-25%

INSTAX - az azonnal elkészülő fénykép

Az INSTAX fénykép azonnal elkészülő, kézzelfogható emlék, amely hosszú éveken át tartós marad, így egyben tökéletes ajándék és kiegészítő életetek egyik legmeghatározóbb napján, az esküvőtökön! Az instant képalkotás az azonnal elkészülő képekkel felejthetetlen élményt és a pillanatok alatt megjelenő papírképek vidám hangulatot biztosítanak a vendégeitek számára. Az INSTAX fényképezők használata pofon egyszerű, így bárki könnyedén készíthet tökéletes fényképeket velük. Természetesen a rendelkezési idő alatt végig segítünk a képek elkészítésében, gondoskodunk a gépek megfelelő működéséről beleértve a szükséges mennyiségű filmet és a vicces fotósarok kiegészítőket valamint igény esetén fotós hátteret is biztosítunk a fotósarok kialakításához, így Nektek már tényleg csak a pillanat átélésével kell foglalkoznotok.

40.000 Ft / 50 kép

70.000 Ft / 100 kép

120.000 Ft / 200 kép

TOVÁBB FOTÓZUNK AZ ESKÜVŐN

Szeretnétek, hogy egész nap ott legyünk veletek és megörökítsük a Nagy Napotok minden pillanatát? A fotózási órák számának növekedésével a leadott képek mennyisége is emelkedik!

40.000 Ft/óra

+ FÉNYKÉPÉSZ

A különböző helyszínen, de egy időben zajló események megörökítésének a megoldása társ fényképész alkalmazása, akivel garantáltan elkapunk minden pillanatot és nagy mértékben nő a leadott képek száma is!

150.000 Ft

JEGYES / PÁROS / ESKÜVŐI KREATÍV FOTÓZÁS KÜLÖN NAPON

Egy órás fotózás, ami csak Rólatok szól, akár több helyszínen is.

Például ha van valami szuper ötletetek külföldi helyszínen, ne tartsátok magatokban megbeszéljük és még a fotózásért sem kérünk díjat. 😉

70.000 Ft

Minden további  megkezdett óra +40.000 Ft

VÁSZONKÉP

  Speciális UV és kopásálló tintával 100% pamutvászonra készül a kiváló színintenzitás érdekében, hogy egy életen át tudjatok bennük gyönyörködni. A képek 5 cm-es vakrámára feszítve kapjátok kézhez, így egyszerűen csak falra kell akasztani és kész is.

40.000 Ft / m2

például egy 60x40cm nagy vászonkép 9.600 Ft

FOTÓKÖNYV

A Nagy nap összes eseményét egy fotókönyvbe dolgozva a közel több száz darab fénykép Kisfilmként foglalja össze esküvőtök minden mozzanatát. A maximum 120 oldalas fotókönyv kinyitva óriási poszter méretű lapokkal rendelkezik. Vastag borítóját teljes egészében fénykép borítja, oldalai  precízen illeszkednek egymáshoz és síkban nyílnak ezáltal a kétoldalas képek is törésvonal nélkül élvezhetők. Selyemfényű lapjai fotólevilágítással készülnek, így nem tükröződnek és nem gyűjtik az ujjlenyomatokat. A benne lévő képek gondos válogatással, művészi utómunkával és szerkesztéssel vannak összedolgozva.

20×27 cm nagyságú fotókönyv 1.000 Ft / oldal

27×27 cm nagyságú fotókönyv 1.500 Ft / oldal

30×30 cm nagyságú fotókönyv 2.000 Ft / oldal

CSAK 3 NAP!

Nem kell hónapokat várni a fotókra, már a nászúton nézhetitek az esküvőn készült összes képet, amit akár meg is tudtok osztani a családdal és barátokkal. Az extra rövid határidő ellenére a legszebb utómunkával és maximális minőségben kapjátok meg a képeket.

10 napon belül 200.000 Ft

3 napon belül 400.000 Ft

SELFIECAM

Ha esküvőtökön, a helyszínen kinyomtatható vidám selfi képekkel szeretnétek megörvendeztetni magatokat és a násznépet, akkor ajánlom a SelfieCam által nyújtott szolgáltatásokat, akik ehhez profi felszerelést és segítséget biztosítanak. A SelfieCam egy egyedi fotóautomata, amivel az esküvő legviccesebb és legeredetibb képei készülnek. Egész estére programot ad kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A SelfieCam összehozza a násznépet, a képeket azonnal nyomtatja és megosztja e-mailben. Egyedi designnal tervezett személyes kézzelfogható emléket készít, mely köszönőajándéknak is nagyon jó. Árajánlat kérés alkalmával illetve megrendeléskor hivatkozzatok ránk a “FIRSTSIGHTSTUDIO” kóddal, és 11.990,-Ft értékű EMLÉKKÖNYV+DEKOR+ASSZISZTENCIA csomagot kaptok ajándékba, melyről a Selfiecam Team által kiküldött árajánlatban találtok részletes leírást.

www.selfiecam.eu/hu