ESKÜVŐI FOTÓS AJÁNLATAINK

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK

TOVÁBB FOTÓZUNK AZ ESKÜVŐN

Szeretnétek, hogy egész nap ott legyünk veletek és megörökítsük a Nagy Napotok minden pillanatát? A fotózási órák számának növekedésével a leadott képek mennyisége is emelkedik!

35.000 Ft/óra

€100 per hour

+ FÉNYKÉPÉSZ

A különböző helyszínen, de egy időben zajló események megörökítésének a megoldása társ fényképész alkalmazása, akivel garantáltan elkapunk minden pillanatot és nagy mértékben nő a leadott képek száma is!

110.000 Ft

€300

JEGYES FOTÓZÁS

Esküvő előtti néhány órás fotózás akár több helyszínen. Ha van valami szuper ötletetek külföldi helyszíneken, ne tartsátok magatokban megbeszéljük és fotózásért sem kérünk díjat. 😉

70.000 Ft

€200

KREATÍV FOTÓZÁS KÜLÖN NAPON

Néhány óra fotózás akár több helyszínen. Választhatjátok bármelyik csomag mellé. Ha van valami szuper ötletetek külföldi helyszíneken, ne tartsátok magatokban megbeszéljük és fotózásért sem kérünk díjat. 😉

110.000 Ft

€300

VÁSZONKÉP

Speciális UV és kopásálló tintával 100% pamutvászonra nyomtatják a kiváló színintenzitás érdekében, hogy egy életen át tudjatok bennük gyönyörködni. A képek 5 cm-es vakrámára feszítve kapjátok kézhez, így egyszerűen csak falra kell akasztani és kész is.

40.000 Ft / €115 /m2

például egy 60x40cm nagy vászonkép 9.600 Ft / €28

FOTÓKÖNYV

A Nagy nap összes eseményét egy fotókönyvbe dolgozva a közel 400 db fotó mintegy Kisfilm foglalja össze esküvőtök minden mozzanatát. A 27x27cm-es maximum 100 oldalas fotókönyv kinyitva óriási poszter méretű lapokkal rendelkezik. Vastag borítóját teljes egészében fénykép borítja, oldalai  precízen illeszkednek egymáshoz és síkban nyílnak ezáltal a kétoldalas képek is törésvonal nélkül élvezhetők. Selyemfényű lapjai fotólevilágítással készülnek, így nem tükröződnek és nem gyűjtik az ujjlenyomatokat. A benne lévő képek gondos válogatással, művészi utómunkával és szerkesztéssel vannak összedolgozva.

1.800 Ft / oldal

€5.00 per page

CSAK 3 NAP!

Nem kell hónapokat várni a fotókra, már a nászúton nézhetitek az esküvőn készült összes képet, amit akár meg is tudtok osztani a családdal és barátokkal. Az extra rövid határidő ellenére a legszebb utómunkával és maximális minőségben kapjátok meg a képeket.

10 napon belül 180.000 Ft / €500

3 napon belül 355.000 Ft / €1000

SELFIECAM

Ha esküvőtökön, a helyszínen kinyomtatható vidám selfi képekkel szeretnétek megörvendeztetni magatokat és a násznépet, akkor ajánlom a SelfieCam által nyújtott szolgáltatásokat, akik ehhez profi felszerelést és segítséget biztosítanak. A SelfieCam egy egyedi fotóautomata, amivel az esküvő legviccesebb és legeredetibb képei készülnek. Egész estére programot ad kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A SelfieCam összehozza a násznépet, a képeket azonnal nyomtatja és megosztja e-mailben. Egyedi designnal tervezett személyes kézzelfogható emléket készít, mely köszönőajándéknak is nagyon jó. Árajánlat kérés alkalmával illetve megrendeléskor hivatkozzatok ránk a “FIRSTSIGHTSTUDIO” kóddal, és 11.990,-Ft értékű EMLÉKKÖNYV+DEKOR+ASSZISZTENCIA csomagot kaptok ajándékba, melyről a Selfiecam Team által kiküldött árajánlatban találtok részletes leírást.

www.selfiecam.eu/hu