Kiszállási díj €5,00 EUR/10km Balatonszentgyörgytől számítva.

  TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK

 

KIS ESKÜVŐ

Hétköznap a hétfőtől csütörtökig megtartott, kis családi esküvők esetében egy 2 órás rendelkezésre állás, amibe a szertartás, a családi képek és egy kis kreatívozás is belefér.

€500,00 EUR

INSTAX - az azonnal elkészülő fénykép

Az INSTAX fénykép azonnal elkészülő, kézzelfogható emlék, amely hosszú éveken át tartós marad, így egyben tökéletes ajándék és kiegészítő életetek egyik legmeghatározóbb napján, az esküvőtökön! Az instant képalkotás az azonnal elkészülő képekkel felejthetetlen élményt és a pillanatok alatt megjelenő papírképek vidám hangulatot biztosítanak a vendégeitek számára. Az INSTAX fényképezők használata pofon egyszerű, így bárki könnyedén készíthet tökéletes fényképeket velük. Természetesen a rendelkezési idő alatt végig segítünk a képek elkészítésében, gondoskodunk a gépek megfelelő működéséről beleértve a szükséges mennyiségű filmet és a vicces fotósarok kiegészítőket valamint igény esetén fotós hátteret is biztosítunk a fotósarok kialakításához, így Nektek már tényleg csak a pillanat átélésével kell foglalkoznotok.

€100,00 EUR / 50 kép

€170,00 EUR / 100 kép

€300,00 EUR / 200 kép

TOVÁBB FOTÓZOK AZ ESKÜVŐN

Szeretnétek, hogy egész nap ott legyek veletek és megörökítsem a Nagy Napotok minden pillanatát? A fotózási órák számának növekedésével a leadott képek mennyisége is emelkedik!

€125,00 EUR/óra

+ FÉNYKÉPÉSZ

A különböző helyszínen, de egy időben zajló események megörökítésének a megoldása társ fényképész alkalmazása, akivel garantáltan elkapunk minden pillanatot és nagy mértékben nő a leadott képek száma is!

€400,00 EUR

JEGYES / PÁROS / ESKÜVŐI KREATÍV FOTÓZÁS KÜLÖN NAPON

Egy órás fotózás, ami csak Rólatok szól, akár több helyszínen is.

Például ha van valami szuper ötletetek külföldi helyszínen, ne tartsátok magatokban megbeszéljük és még a fotózásért sem kérünk díjat. 😉

€250,00 EUR

Minden további  megkezdett óra + €125,00 EUR

VÁSZONKÉP

  Speciális UV és kopásálló tintával 100% pamutvászonra készül a kiváló színintenzitás érdekében, hogy egy életen át tudjatok bennük gyönyörködni. A képek 2 cm-es vakrámára feszítve kapjátok kézhez, így egyszerűen csak falra kell akasztani és kész is.

€100,00 EUR / m2

például egy 60x40cm nagy vászonkép €24,00 EUR

FOTÓKÖNYV

A Nagy nap összes eseményét egy fotókönyvbe dolgozva a közel több száz darab fénykép Kisfilmként foglalja össze esküvőtök minden mozzanatát. A maximum 120 oldalas fotókönyv kinyitva óriási poszter méretű lapokkal rendelkezik. Vastag borítóját teljes egészében fénykép borítja, oldalai  precízen illeszkednek egymáshoz és síkban nyílnak ezáltal a kétoldalas képek is törésvonal nélkül élvezhetők. Selyemfényű lapjai fotólevilágítással készülnek, így nem tükröződnek és nem gyűjtik az ujjlenyomatokat. A benne lévő képek gondos válogatással, művészi utómunkával és szerkesztéssel vannak összedolgozva.

20×27 cm nagyságú fotókönyv €3,00 EUR / oldal

27×27 cm nagyságú fotókönyv €5,00 EUR / oldal

30×30 cm nagyságú fotókönyv €6,00 EUR / oldal

CSAK 3 NAP!

Nem kell hónapokat várni a fotókra, már a nászúton nézhetitek az esküvőn készült összes képet, amit akár meg is tudtok osztani a családdal és barátokkal. Az extra rövid határidő ellenére a legszebb utómunkával és maximális minőségben kapjátok meg a képeket.

10 napon belül €400,00 EUR

3 napon belül €800,00 EUR

Az árakat az aktuális MNB árfolyamon számítom át Forintra, amennyiben a fizetés Forintban történik.