Kiszállási díj €0,50 EUR/km Balatonszentgyörgytől számítva.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK

KIS ESKÜVŐ KEDVEZMÉNY

Hétköznap a hétfőtől csütörtökig megtartott, kis családi esküvők esetében 25% kedvezményt biztosítunk a fenti ajánlatokból. A Balaton környékén tartott külön napi kreatív fotózásra is szívesen megyünk, amiért ilyen esetben nem számítunk fel külön díjat.

-25%

INSTAX - az azonnal elkészülő fénykép

Az INSTAX fénykép azonnal elkészülő, kézzelfogható emlék, amely hosszú éveken át tartós marad, így egyben tökéletes ajándék és kiegészítő életetek egyik legmeghatározóbb napján, az esküvőtökön! Az instant képalkotás az azonnal elkészülő képekkel felejthetetlen élményt és a pillanatok alatt megjelenő papírképek vidám hangulatot biztosítanak a vendégeitek számára. Az INSTAX fényképezők használata pofon egyszerű, így bárki könnyedén készíthet tökéletes fényképeket velük. Természetesen a rendelkezési idő alatt végig segítünk a képek elkészítésében, gondoskodunk a gépek megfelelő működéséről beleértve a szükséges mennyiségű filmet és a vicces fotósarok kiegészítőket valamint igény esetén fotós hátteret is biztosítunk a fotósarok kialakításához, így Nektek már tényleg csak a pillanat átélésével kell foglalkoznotok.

€100,00 EUR / 50 kép

€170,00 EUR / 100 kép

€300,00 EUR / 200 kép

FOROGJON TOVÁBB

Ha valami mégsem férne bele a 12 órába és szeretnétek, hogy egész nap ott legyünk veletek megörökítve a Nagy Napotok minden pillanatát. A forgatási órák számának növekedésével a Filmek hossza is jelentős mértékben nő!

€125,00 EUR/óra

+ FILMKÉSZÍTŐ

Egy időben, akár több szemszögből vagy különböző technikával tudjuk az eseményeket követni ezzel biztosítva a Kisfilm változatosságát vagy minden apró pillanat megörökítését, amely a Nagyfilm részletességéhez elengedhetetlen és egyben nagy mértékben nő Filmek hossza is!

€400,00 EUR

CSAK A SZERTARTÁS

Persze, ha nincs szükségetek egész napos forgatásra, kisfimre és dokumentálásra se, de a szertartásotok gyönyörű helyszínen lesz olyan megható beszédekkel és személyes fogadalmakkal, melyre a családtagok is szívesen emlékeznének vissza és sírva néznék újra – akkor több kamerával,  filmes képi világgal és elképesztő hanggal készítjük el Nektek e Filmet.

€500,00 EUR

NYERSANYAG

Nem probléma. Mi a teljes nyersanyagot átadjuk hordozható merevlemezen.

€500,00 EUR