Kiszállási díj €5,00 EUR/10km Balatonszentgyörgytől számítva.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK

CSAK KISFILM vagy CSAK NAGYFILM

Ha csak KISFILM vagy NAGYFILM videóanyagra van szükségetek az is megoldható.

A KISFILM vagy Highlights videó egy olyan 6-8 perces zenés összefoglaló klip, amely pörgősebb formában tartalmazza az esküvőtök fontosabb mozzanatait valamint hangulatával és rövidségével emészthetőbb módja a barátokkal, ismerősökkel való megosztásra.

€1.100,00 EUR

CSAK A SZERTARTÁS

Persze, ha nincs szükségetek egész napos forgatásra, kisfimre és dokumentálásra se, de a szertartásotok gyönyörű helyszínen lesz olyan megható beszédekkel és személyes fogadalmakkal, melyre a családtagok is szívesen emlékeznének vissza és sírva néznék újra – akkor több kamerával,  filmes képi világgal és elképesztő hanggal készítjük el Nektek e Filmet.

€500,00 EUR

CSAK A NYERSANYAG

Ha nincs szükségetek kész filmekre és ha van valaki, aki szívesen megvágná, akkor a teljes nyersanyagot az esküvő utáni héten pendrive-on adom át.

€600,00 EUR

INSTAX - az azonnal elkészülő fénykép

Az INSTAX fénykép azonnal elkészülő, kézzelfogható emlék, amely hosszú éveken át tartós marad, így egyben tökéletes ajándék és kiegészítő életetek egyik legmeghatározóbb napján, az esküvőtökön! Az instant képalkotás az azonnal elkészülő képekkel felejthetetlen élményt és a pillanatok alatt megjelenő papírképek vidám hangulatot biztosítanak a vendégeitek számára. Az INSTAX fényképezők használata pofon egyszerű, így bárki könnyedén készíthet tökéletes fényképeket velük. Természetesen a rendelkezési idő alatt végig segítünk a képek elkészítésében, gondoskodunk a gépek megfelelő működéséről beleértve a szükséges mennyiségű filmet és a vicces fotósarok kiegészítőket valamint igény esetén fotós hátteret is biztosítunk a fotósarok kialakításához, így Nektek már tényleg csak a pillanat átélésével kell foglalkoznotok.

€100,00 EUR / 50 kép

€170,00 EUR / 100 kép

€300,00 EUR / 200 kép

+ FILMKÉSZÍTŐ

Egy időben, akár több szemszögből vagy különböző technikával tudjuk az eseményeket követni ezzel biztosítva a Kisfilm változatosságát vagy minden apró pillanat megörökítését, amely a Nagyfilm részletességéhez elengedhetetlen és egyben nagy mértékben nő Filmek hossza is!

€400,00 EUR

A vágott anyag mellé kéritek a teljes NYERSANYAGOT

Nem probléma.  A teljes nyersanyagot pendrive-on adom át.

€300,00 EUR

Az árakat az aktuális MNB árfolyamon számítom át Forintra, amennyiben a fizetés Forintban történik.