Kiszállási díj €5,00 EUR/10km Balatonszentgyörgytől számítva.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK

CSAK KISFILM vagy CSAK NAGYFILM

Ha csak KISFILM vagy NAGYFILM videóanyagra van szükségetek az is megoldható.

A KISFILM vagy Highlights videó egy olyan 6-8 perces zenés összefoglaló klip, amely pörgősebb formában tartalmazza az esküvőtök fontosabb mozzanatait valamint hangulatával és rövidségével emészthetőbb módja a barátokkal, ismerősökkel való megosztásra.

€1.250,00 EUR

CSAK A SZERTARTÁS

Persze, ha nincs szükségetek egész napos forgatásra, kisfimre és dokumentálásra se, de a szertartásotok gyönyörű helyszínen lesz olyan megható beszédekkel és személyes fogadalmakkal, melyre a családtagok is szívesen emlékeznének vissza és sírva néznék újra – akkor több kamerával,  filmes képi világgal és elképesztő hanggal készítjük el Nektek e Filmet.

€500,00 EUR

CSAK A NYERSANYAG

Ha nincs szükségetek kész filmekre és ha van valaki, aki szívesen megvágná, akkor a teljes nyersanyagot az esküvő utáni héten pendrive-on adom át.

€600,00 EUR

TOVÁBB FORGATUNK AZ ESKÜVŐN

Szeretnétek, hogy egész nap ott legyek veletek és megörökítsem a Nagy Napotok minden pillanatát?

€150,00 EUR/óra

+ FILMKÉSZÍTŐ

Egy időben, akár több szemszögből vagy különböző technikával tudjuk az eseményeket követni ezzel biztosítva a Kisfilm változatosságát vagy minden apró pillanat megörökítését, amely a Nagyfilm részletességéhez elengedhetetlen és egyben nagy mértékben nő Filmek hossza is!

€500,00 EUR

A vágott anyag mellé kéritek a teljes NYERSANYAGOT

Nem probléma.  A teljes nyersanyagot pendrive-on adom át.

€400,00 EUR

Az árakat az aktuális MNB árfolyamon számítom át Forintra, amennyiben a fizetés Forintban történik.