BALATONI FOTÓK A CSALÁDRÓL

Családi események fényképezése és filmezése.

Kismama, baba, gyermek és családi fotózás a szabadban, balatoni háttérrel.

Egy-egy fotózás alkalmával akár több száz kép is készül, amelyeket a leválogatás után szín korrigálva töltöm fel egy privát webgalériába (kis méretű indexképek), ahonnan ki tudjátok válogatni a legkedvesebbeket és akár további retusált fotókat is kérhettek.

 

Kiszállási díj 200Ft/km Balatonberénytől számítva.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK

TÖBB FOTÓT SZERETNÉK

A csomagban foglalton felüli további nagy méretű teljesen utómunkázott – szín korrigált és bőr retusált – képek ára:

3.000 Ft / kép

TOVÁBB FOTÓZUNK

Szeretnétek, hogy az egész családi eseményen ott legyünk veletek és megörökítsük minden pillanatot? A fotózási órák számának növekedésével a leadott képek mennyisége is emelkedik!

50.000 Ft / óra

VÁSZONKÉP

Speciális UV és kopásálló tintával 100% pamutvászonra készül a kiváló színintenzitás érdekében, hogy egy életen át tudjatok bennük gyönyörködni. A képek vakrámára feszítve kapjátok kézhez, így egyszerűen csak falra kell akasztani és kész is.

40.000 Ft / m2

például egy 60x40cm nagy vászonkép 9.600 Ft

FOTÓKÖNYV

A Nagy nap összes eseményét egy fotókönyvbe dolgozva a közel több száz darab fénykép Kisfilmként foglalja össze esküvőtök minden mozzanatát. A maximum 120 oldalas fotókönyv kinyitva óriási poszter méretű lapokkal rendelkezik. Vastag borítóját teljes egészében fénykép borítja, oldalai  precízen illeszkednek egymáshoz és síkban nyílnak ezáltal a kétoldalas képek is törésvonal nélkül élvezhetők. Selyemfényű lapjai fotólevilágítással készülnek, így nem tükröződnek és nem gyűjtik az ujjlenyomatokat. A benne lévő képek gondos válogatással, művészi utómunkával és szerkesztéssel vannak összedolgozva.

20×27 cm nagyságú fotókönyv 1.200 Ft / oldal

27×27 cm nagyságú fotókönyv 2.000 Ft / oldal

30×30 cm nagyságú fotókönyv 2.400 Ft / oldal

INSTAX - az azonnal elkészülő fénykép

Az INSTAX fénykép azonnal elkészülő, kézzelfogható emlék, amely hosszú éveken át tartós marad, így egyben tökéletes ajándék és kiegészítő a fotózáson! Az instant képalkotás az azonnal elkészülő képekkel felejthetetlen élményt és a pillanatok alatt megjelenő papírképek vidám hangulatot biztosítanak a fotózás teljes időtartama alatt.

40.000 Ft / 50 kép

70.000 Ft / 100 kép

120.000 Ft / 200 kép