CSALÁDI FOTÓZÁS AJÁNLATAINK

Család, baba, gyermek, kismama és családi események fotózása.

Egy-egy fotózás alkalmával akár több száz kép is készül, ezeket a leválogatás után retusálva töltök fel egy privát webgalériába (kis méretű indexképek), innen tudtok válogatni és akár további fotókat kérni.

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK

TÖBB FOTÓT SZERETNÉK

További képek ára:

2.000 Ft / kép

TOVÁBB FOTÓZUNK

Szeretnétek, hogy az egész családi eseményen ott legyünk veletek és megörökítsük minden pillanatot? A fotózási órák számának növekedésével a leadott képek mennyisége is emelkedik!

35.000 Ft/óra

VÁSZONKÉP

Speciális UV és kopásálló tintával 100% pamutvászonra készül a kiváló színintenzitás érdekében, hogy egy életen át tudjatok bennük gyönyörködni. A képek vakrámára feszítve kapjátok kézhez, így egyszerűen csak falra kell akasztani és kész is.

40.000 Ft / m2

például egy 60x40cm nagy vászonkép 9.600 Ft

FOTÓKÖNYV

A Nagy nap összes eseményét egy fotókönyvbe dolgozva a közel több száz darab fénykép Kisfilmként foglalja össze esküvőtök minden mozzanatát. A 27x27cm-es maximum 100 oldalas fotókönyv kinyitva óriási poszter méretű lapokkal rendelkezik. Vastag borítóját teljes egészében fénykép borítja, oldalai  precízen illeszkednek egymáshoz és síkban nyílnak ezáltal a kétoldalas képek is törésvonal nélkül élvezhetők. Selyemfényű lapjai fotólevilágítással készülnek, így nem tükröződnek és nem gyűjtik az ujjlenyomatokat. A benne lévő képek gondos válogatással, művészi utómunkával és szerkesztéssel vannak összedolgozva.

1.000 Ft / oldal